Fakulta elektrotechnická ZČU Plzeň

Toužíte po vlastní výzkumné práci, vnitřní svobodě a splnění svých životních snů? Chcete se studiem VŠ bavit a zároveň vyladit znalosti pro úspěšnou budoucí kariéru v elektrotechnice?

Přidejte se k nám! Patříme k nejmoderněji vybaveným elektrotechnickým fakultám v Evropě s vlastním výzkumným centrem RICE. Můžete u nás studovat elektrotechniku, informační a komunikační technologie, energetiku, nové materiály, robotiku a řadu dalších perspektivních oblastí, které hýbou současnou společností. Nabízíme bakalářské, magisterské nebo doktorské vzdělání v prezenční i kombinované formě studia. Najdete u nás přátelské prostředí i podporu po celou dobu studia.

Práci nehledáte – vybíráte si, kde chcete pracovat! Třeba u jednoho z řady našich průmyslových partnerů. Studium na FEL otevírá dveře k zajímavým profesím, jistému zaměstnání, nadstandardnímu příjmu a kariéře v oboru, bez kterého se svět nikdy neobejde.

Během studia navíc můžete vytáhnout paty do světa a strávit semestr či dva na některé z našich partnerských univerzit v Evropě i za mořem.

Více na fel.zcu.cz