STREICHER, spol. s r.o. Plzeň

V obci Štěnovice na jižním Plzeňsku se před třemi desetiletími začala psát historie firmy STREICHER, spol. s r.o. Plzeň. Od té doby jsme vyrostli v podnik s více než 250 zaměstnanci a dnes se skládáme ze dvou divizí s odlišnou činností. Jsme součástí celosvětově působící skupiny STREICHER s více než 30 závody. Máme pevné místo na trhu.

Strojírenská divize

Tým ve strojírenské divizi navrhuje a vyrábí vakuová zařízení pro nejrůznější průmyslová odvětví vyvážená do celého světa přes 30 let. Za tu dobu jsme ušli dlouhou cestu od výrobce svařenců k realizaci komplexních projektů v oblasti vakuových technologií.

Dnes naší výrobou pomáháme výzkumným pracovištím a technologickým firmám měnit svět k lepšímu. V rámci České republiky s našimi vakuovými výrobky se můžete setkat například ve špičkovém laserovém centru ELI Beamlines v Dolních Břežanech u Prahy nebo v Centru výzkumu Řež s.r.o. v Plzni.

Stavební divize

Tým stavební divize se zaměřuje na výstavbu inženýrských sítí, stavby pozemní, speciální technologie a elektro výrobu. Potkáte-li nákladní auto s červeným kroužkem nejen v Plzeňském kraji, nejspíš jste narazili na zaměstnance naší stavební divize. Mezi významné projekty, na kterých jsme se podíleli, patří například zakázka rozdělovací stanice nového plynovodu Přimda na Tachovsku, který propojuje severní a jižní cesty zemního plynu Evropou.

Více na

Web strojírenské divize: https://www.streicher-machinery.cz/

Web stavební divize: https://construction.streicher.cz/nase-spolecnost/profil-spolecnosti

Najdeš nás také na Instagramu a Facebooku.

IG: https://www.instagram.com/streicher.plzen/

FB: https://www.facebook.com/STREICHER.Plzen